• ponedeljak, 11. decembar 2023.
Od danas zatvoren put za Vojku
Vesti
0 Komentara

Od danas zatvoren put za Vojku

14. oktobar 2022. godine

Od danas je zbog rekonstrukcije zatvoren put od Stare Pazove ka Vojki. Radi se deonica od restorana “Putnik” do kraja nadvožnjaka kao i sam nadvožnjak. Put će biti zatvoren narednih 30 dana i nadležni apeluju na vozače da koriste alternativni pravac preko Nove Pazove.

U “Lasti” napominju da će do otvaranja puta svi putnici koji čekaju autobus za Vojku na stanici “Putnik” to od sada činiti na tzv.”Dunav” stanici prema Novoj Pazovi, što je nova trasa autobusa za Vojku i Krnješevce.

Radovi na ovoj deonici deo su velike rekonstrukcije putne mreže Stari Banovci – Nova Pazova – Vojka – Krnješevci. Nakon završetka ove deonice, radovi se premeštaju na deo od centra Vojke do Krnješevaca i na deo od centra Vojke pa do kružnog toka u Novoj Pazovi. Deonica od auto-puta do kružnog toka u Novoj Pazovi nedavno je završena. 

Uređenje putne infrastrukture u Opštini Stara Pazova prioritet je u ovoj godini, a koliko je lokalna samouprava ozbiljno shvatila projekat dokazuje činjenica da je u njega uloženo čak 980 miliona dinara što predstavlja najveću investiciju u istoriji opštine Stara Pazova.

Investicijom od gotovo milijardu dinara i rehabilitacijom navedenih deonica u staropazovačkoj opštini unapređuje se postojeća putna mreža koja povezuje autoput, lokalne i regionalne centre i podiže nivo opšte bezbednosti drumskog saobraćaja.

Izvor/foto: rtvstarapazova.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: