• petak, 24. maj 2024.
Humanitarna akcija edukativnog centra “Malac Genijalac”
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Humanitarna akcija edukativnog centra “Malac Genijalac”

21. oktobar 2022. godine

Humanitarnu akciju pod sloganom “Drug drugu” deca iz edukativnog centra “Malac Genijalac” su sprovela i ove godine. Malci Genijalci i njihovi roditelji na čelu sa koordinatorkom Zoricom Elor su tokom meseca prikupljali, a potom i donirali igračke Školi za osnovno i srednje obrazovanje “Radivoj Popović”. Malci Genijalci već drugu godinu realizuju ovu aktivnost i usrećuju drugare iz ove škole.

“Kao koordinator edukativnog centra “Malac Genijalac” veoma sam ponosna i zahvalna. Ovom prilikom želim da se zahvalim svim roditeljima i deci na dobroj i efikasnoj saradnji.Veoma mi je drago da smo imali priliku da tu decu usrećimo i da ih obradujemo.Trudićemo se da i dalje ostvarujemo  ciljeve i smišljamo inovativne ideje” – kordinator Elor Zorica.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: