• četvrtak, 25. april 2024.
Promocija knjige „Nikita Milivojević: Ja ovde silazim“
Društvo | Zabava | Kultura | Inđija
0 Komentara

Promocija knjige „Nikita Milivojević: Ja ovde silazim“

4. jul 2022. godine

Promocija knjige „Nikita Milivojević: Ja ovde silazim“ Olivere Milošević biće održana u čitaonici Narodne biblioteke “Dr Đorđe Natošević” u Inđiji u utprak, 5. jula sa početkom u 19:30 časova.

Кroz razgovore koje su vodili Nikita Milivojević i Olivera Milošević, autorka knjige, novinarka i teatrološkinja, promiču važni trenuci iz Nikitinog života i rada, sve njegove predstave, pominju se mnogi ljudi, događaji, okolnosti i emocije koje su pratile vreme u kojima te predstave žive. Sve to čini ovu knjigu značajnim dokumentom jedne epohe i to kako kulturne i pozorišne, tako i društvene društvene. Кnjiga svedoči o umetnosti, o društvu i o jednom vremenu.

U programu učestvuju dr Živko Popović, filmolog i tetrolog, redovni profesor na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, dr Zoran Maksimović, srpski teatrolog, istoričar, urednik knjige i kustos Pozorišnog muzeja Vojvodine, Hadži Nenad Maričić, dramski umetnik, Nikita Milivojević i autorka Olivera Milošević. Moderator je Vesna Stepanović.

Ulaz na promociju je slobodan.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: