• četvrtak, 25. april 2024.
Otvoren konkurs za mlade poljoprivrednike
Društvo | Vesti | Poljoprivreda
0 Komentara

Otvoren konkurs za mlade poljoprivrednike

18. maj 2022. godine

Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica raspisala je konkurs namenjen mladim poljoprivrednicima, odnosno poljoprivrednicima do 40 godina starosti.

Ukupan iznos sredstava za ovu meru je 6 miliona dinara, a mogu da konkurišu mladi poljoprivrednici koji nisu ostvarili bespovratna sredstva i subvencije na istim konkursima Ministarstva i Pokrajine. Za investicije u fizičku imovinu maksimalan iznos po jednoj prijavi je 200 hiljada dinara, dok je za preradu mesa i mleka maksimum 250 hiljada dinara po prijavi.

Кonkurs je otvoren do 1. juna, a sve dodatne informacije o konkursu mogu se dobiti u prostorijama Agencije za ruralni razvoj (Svetog Dimitrije 6), kao i na sajtu arrsm.rs.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: