• subota, 24. februar 2024.
Održan Sajam zapošljavanja u Sremskoj Mitrovici
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Održan Sajam zapošljavanja u Sremskoj Mitrovici

27. maj 2022. godine

Prvi Sajam zapošljavanja u ovoj godini u Sremskoj Mitrovici održan je u foajeu Poslovno sportskog centra “Pinki” proteklog petka. Učešće na Sajmu uzelo je preko 25 poslodavaca, koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem više od 400 lica.

Prema rečima direktorice Nacionalne službe za zapošljavanje, filijale Sremska Mitrovica Marijane Grabić osim poslodavaca iz grada, na Sajmu su se našli i poslodavci iz Rume i Pećinaca.

– Sajam zapošljavanja je jedna od redovnih aktivnosti Službe za zapošljavanje koja ima zaista jako pozitivne efekte. Poslodavcima i nezaposlenima je pružena mogućnost da stupe u direktan kontakt, obave razgovor, odnosno kratak intervju, razmene informacije. Još jedna dobra strana Sajma jested a radne biografije poslodavci zadržavaju i vrlo često znaju da ih i kasnije iskoriste ukoliko se otvore neka nova slobodna radna mesta – rekla je Grabić.

Direktorica je istakla da su poslodavci na Sajmu iskazali potrebu za zapošljavanjem različitih profila i stepena obrazovanja, kao i da je veliki deo njih spreman da ozvrši obuku novozaposlenih lica.

Sajam zapošljavanja, prema rečima Grabić, ove godine biće organizovan još i u Rumi i Staroj Pazovi.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: