• sreda, 21. februar 2024.
Delegacija Кosova i Metohije posetila Sremsku Mitrovicu
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Delegacija Кosova i Metohije posetila Sremsku Mitrovicu

26. maj 2022. godine

Zamenik gradonačelnice Petar Samardžić, predsednik Skupštine grada Vladimir Pavlović i sekretar Skupštine grada Miloš Mišković upriličili su prijem delegacije Privremenog organa Skupštine grada Prištine.

Delagaciju Кosova i Metohije činili su predsednik Privremenog organa grada Prištine Novak Živić, član Privremenog organa grada Prištine Marko Arsić, predsednik Skupštine opštine Gračanica Milan Dimitrijević, zamenik predsednika Skupštine opštine Gračanica Dejan Jorgić i predstavnik Centra za kulturu, omladinu i sport opštine Gračanica Goran Jorgić.

Takođe, Mitrovicu su posetila i tri učenika Srednje muzičke škole “Stevan Mokranjac” iz Gračanice, uzevši učešće na 8. festivalu pijanizma.

Poseta je bila prilika za dogovor oko produbljivanje saradnje Grada Sremska Mitrovica sa srpskim mestima iz južne srpske pokrajine, posebno u oblasti kulture i folklornog stvaralaštva.

Gosti su uputili poziv domaćinu za posetu na Vidovdan, što će Mitrovčani iskoristiti za još jednu humanitarnu misiju. Nakon prijema u Gradskoj kući domaćini i gosti su u zajedničkoj šetnji posetili Turistički info centar, Gradski trg i igralište “Partizan” gde se održavaju Sportske igre mladih.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: