• četvrtak, 25. april 2024.
Promocija knjige „Brak, deca, porodica: mnogo pitanja i poneki odgovor“
Društvo | Kultura | Vesti | Inđija
0 Komentara

Promocija knjige „Brak, deca, porodica: mnogo pitanja i poneki odgovor“

15. april 2022. godine

U Čitaonici Narodne biblioteke „Dr Đorđe Natošević“ u Inđiji, u utorak, 19. aprila sa početkom u 18:00 časova biće održana promocija knjige „Brak, deca, porodica: mnogo pitanja i poneki odgovor“ autora Vlajka Panovića, specijaliste medicinske psihologije.

Knjiga predstavlja sažetak dugogodišnjeg praktičnog iskustva potpomognutog teorijskim saznanjima psihologije, pedagogije, filozofije, religije, sociologije, psihijatrije i drugih srodnih naučnih disciplina.
Vreme u kome živimo izaziva velike krize i brze promene u porodici, te otežano prilagođavanje pre svega roditelja u međusobnom odnosu, ali i u odnosu prema deci. Mnogi roditelji su zbunjeni, često uplašeni, a deca sve više nestrpljiva i agresivna.

Кroz formu pitanja i odgovora, u ovoj knjizi je napravljena korelacija između tradicionalnih porodičnih vrednosti u našoj kulturi i savremenih prilika koje otežavaju roditeljstvo danas.

Nakon predstavljanja knjige, autor će održati predavanje „Najčešće greške u vaspitanju dece“.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: