• subota, 20. april 2024.
Nove fasade i modernizacija trga
Društvo | Vesti | Ruma
0 Komentara

Nove fasade i modernizacija trga

26. april 2022. godine

Opština Ruma će samostalno izdvojiti sredstva za uređenje fasada na stambenim zgradama u centru grada. Za tu namenu iz opštinskog budžeta ove godine, a nakon rebalansa, biće izdvijeno šest miliona dinara.

-Pored svega onoga što smo planirali, što smo najavljivali prilikom usvajanja ove odluke, ono što je novo ovim rebalansom jeste da smo opredelili šest miliona dinara za uređenje fasada na Gradskom trgu. Mi smo imali u budžetu poziciju gde smo stanarima zgrada nudili da na jedan njihov dinar mi damo dva, međutim stambene zajednice nisu još dovoljno organizovane da bi mogle da učestvuju i kvalifikuju se za ova sredstva, pa smo odlučili da ćemo jednom opštinskom odlukom pokriti to da u centralnom gradskom jezgru sredimo fasade o trošku budžeta i da te fasade izgledaju kako treba i kako dolikuje, rekao je obrazlažući rebalans budžeta Opštine Ruma Dušan Ljubišić, načelnik Opštinske uprave Opštine Ruma.

Plan Opštine Ruma je da se uredi i osavremeni izgled Gradskog trga, pa su sredstva izdvojena za njegovo uređenje u iznosu od 15 miliona dinara.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: