• utorak, 16. april 2024.
Još danas prijava za banju
Društvo | Vesti
0 Komentara

Još danas prijava za banju

21. april 2022. godine

Predstavnica Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Jelica Timotijević izjavila je da penzioneri još danas mogu da se prijave u Udruženju penzionera ili u PIO za besplatan boravak u banjama.

Kako je istakla, za određivanje liste penzionera koji će moći da iskoriste tu pogodnost boduje se visina penzije, dužina staža osiguranja, godine korišćenja penzije i tuđa nega i pomoć, ukoliko je imaju.

Rang liste će izaći 21. maja, a penzioneri nakon formiranju rang liste mogu da se žale ako smatraju da su oštećeni, posle čega će biti objavljena konačna lista.

Njima je na raspolaganju 25 banja, a oni sami na prijavi pišu koju banju žele.

Fond na osnovu zdravstvenog stanja i popunjenosti kapaciteta banje određuju da li će penzioner biti smešten u željenu banju ili u neku drugu.

Očekuju da već u junu banje kontaktiraju penzionere kako bi dogovorile termine njihovog boravka.

Korisnici penzijskog osiguranja imaju pravo samo jednom da iskoriste tu pogodnost.

FoNet

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: