• utorak, 16. april 2024.
Humanitarni vašar “Pčelice”
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Humanitarni vašar “Pčelice”

21. april 2022. godine

Humanitarni uskršnji vašar za pomoć Ognjenu Vujinoviću u organizaciji Predškolske ustanove “Pčelica” danas je održan na Trgu Ćire Milekića u Sremskoj MItrovici.

Istovremeno vašar su održali i mališani sa svojim vaspitačima iz vrtića “Čuperak” i to na platou u centru Laćarka, kao i mališani iz gradskog vrtića “Cvrčak”. Protekle nedelje humanitarni vašar je organizovan i u Martincima i Šašincima.

Na vašaru su se našli dečijih radova koje su mališani izrađivali na kreativnim radionicama, a cilj manifestacije je, prema rečima direktorice “Pčelice” Biljane Cvijetić, osim prikupljanja novčane pomoći za lečenje Ognjena Vujinovića razvijanje empatije i humanisti kod najmlađih.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: