• nedelja, 25. februar 2024.
Veliki Radinci: I parking prostori i nove tribine i uređeni atarski putevi…
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Veliki Radinci: I parking prostori i nove tribine i uređeni atarski putevi…

18. mart 2022. godine

U Velikim Radincima u toku brojni projekti koji će značiti meštanima, a svakako će doprineti i lepšoj slici ovog mesta.

Izvršene su pripreme za asflatiranje parkinga ispred crkve Svetog Arhangela Gavrila, a parking prostor će biti uređen i ispred seoskog Lovačkog doma. Nasut je i nivelisan i prostor ispred igrališta Fudbalskog kluba „Borac“. Dobra vest za sve ljubitelje fudbala i navijače „Borca“ je i početak gradnje tribina na stadionu prvaka Gradske lige Sremska Mitrovica.

Na kraju, ništa manje važni radovi na uređenju atarskih puteva u tri sporedne ulice, kao prevencija iznošenja blata na kolovoze u ulicama.

– Ono što smo obećali to smo i ispunili. Trudili smo se da osluškujemo potrebe i želje meštana i da im budemo na usluzi. Imali smo ideju i ambiciju a Grad nas je podržao u tome. Radinci su perspektivno selo a meštani zaslužuju dobre životne uslove kako bi ostali ovde da žive i stvaraju – reklao je Miloš Kekić predsednik Mesne zajednice Veliki Radinci.

Finansijska sredstva su obezbeđena iz budžeta Grada Sremska Mitrovica.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: