• nedelja, 28. april 2024.
Podrška osobama sa invaliditetom i kroz sport
Društvo | Vesti | Ruma
0 Komentara

Podrška osobama sa invaliditetom i kroz sport

1. mart 2022. godine

Međunarodni projekat „Jačanje perspektiva zapošljavanja u sektoru za sport osoba sa poteškoćama –Step in“ za podršku osobama sa invaliditeom se uveliko relaizuje, a u njemu kao partner učestvuje i Tekvondo klub Zmaj Ruma. 2.marta će se unaprediti kampanja putem online edukacije.
STEPin platforme sadrže 15 tema, a cilj online edukacije je da ponudi nova znanja i vještine u sektoru za sport osoba sa poteškoćama na jedan potpuno inovativan i poučan način, a da time svim učesnicima ponudi jednake prilike jačanja njihovih perspektiva zapošljavanja.

Projekat se finansira sredstvima Evropske unije u okviru IPA II programa prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014-2020 uz podršku Ministarstva za evropske integracije Vlade Republike Srbije i Direkcije za evropske integracije Bosne i Hercegovine.

Sredstva namenjena za sprovođenje ovog projekta iznose 141.347,73 evra, a Evropska unija ga sufinansira u iznosu od 120.145,57 evra. Projekat zajedno sprovode Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine, Paraolimpijski komitet Bosne i Hercegovine, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Novom Sadu i Tekvondo klub „Zmaj“ Ruma.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: