• četvrtak, 22. februar 2024.
Opšta bolnica Sremska Mitrovica izlazi iz kovid režima
Vesti
0 Komentara

Opšta bolnica Sremska Mitrovica izlazi iz kovid režima

16. mart 2022. godine

S obzirom na smanjen broj hospitalizovanih pacijenata koji se leče od Кorona virusa, Opšta bolnica Sremska Mitrovica prelazi u nekovid režim rada s tim što će odeljenje urologije i dalje ostati u Crvenoj zoni, sa posebnim režimom rada koji je protokolisan za uslove epidemije Кovid 19.

S tim u vezi, intenzivno se radi na uspostavljanju svih neophodnih uslova za operativne programe, lečenje i dijagnostiku, kao i zakazivanje specijalističkih i kontrolnih pregleda za građane, putem IZIS programa.

Posete pacijentima koji su smešteni u stacionarnom delu bolnice i dalje nisu dozvoljene, maske su obavezne za sve koji ulaze u bolnički prostor, a pakete za ležeće pacijente u odeljenjima Hirurškog sektora moguće je dostavljati svakim danom, u dva termina – od 10 do 11sati i od 16 do 17sati, u prostor hola u Hirurkom bloku, uz prethodno javljanje radniku na portirnici kod rampe, na ulazu u bolnicu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: