• subota, 24. februar 2024.
Priznanje za sremskomitrovački katastar
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Priznanje za sremskomitrovački katastar

11. februar 2022. godine

Služba za katastar nepokretnosti iz Sremske Mitrovice dobitnik je nagrade Republičkog geodetskog zavoda za treću najuspešniju službu u 2021. godini. Direktor republičkog geodetskog zavoda Borko Drašković uručio je načelnici službe SКN Sremska Mitrovica Gordani Đurđević plaketu za treći najbolji rezultat u ispunjenosti radnih ciljeva, kao i zahvalnicu za lični doprinos ovom uspehu.

Rukovodiocima najuspešnijih službi za katastar nepokretnosti uručene su Plakete i Zahvalnice u sedištu Republičkog geodetskog zavoda u četvrtak 10.2.2022. Na osnovu prikupljenih podataka o radu službi za katastar tokom 2021. godine izvršeno je godišnje ocenjivanje radne uspešnosti službi za katastar nepokretnosti i dobijena je konačna ocena uzimajući u obzir parametre ispunjenosti radnih ciljeva, srednje vrednosti kvartalnog ocenjivanja i dobijene vrednosti ocene na godišnjem nivou.

Pomoćnik direktora Sektora za katastar nepokretnosti Ognjenka Ilić, tokom uvodne reči, pozdravila je prisutne i upoznala ih sa planiranim aktivnostima RGZ-a kao i daljim unapređenjem rada katastra.

Direktor Republičkog geodetskog zavoda Borko Drašković obratio se prisutnima i detaljnije ih upoznao sa aktuelnim dešavanjima u radu i planiranim reformama. Osim SКN Sremska Mitrovica, direktor RGZ-a je uručio Plakete rukovodiocima službi iz Subotice i Pančeva koje su zauzele prvo i drugo mesto, dok su rukovodiocima službi koje su na rang listi uspešnosti zauzele od 4. do 10. mesta dodeljene Zahvalnice za efikasnost u radu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: