• subota, 24. februar 2024.
Crno-bele bolje od Srema
Sport
0 Komentara

Crno-bele bolje od Srema

7. februar 2022. godine

Utakmicu sa Partizanom igračice Srema trebaju što pre zaboraviti ali i iz nje izvući neke pouke. U ovom meču Srem je pokazao šta u ovom trenutku može a li i šta ne može. Zahvaljujući lošijem početku Partizana i svojoj dobroj igri Sremove igračice su napravile razliku od nekoliko poena 6:11 koju su i pored pritiska Partizana održavale do pred kraj seta. Кada su pri vođstvu 20:22 samo trebale privesti set kraju nekoliko početničkih grešaka i Partizan dobija set 26:24.
Zatim je usledio potpuni raspad u igri. Loš prijem, slaba distribucija lopti, neprecizan napad i za Partizanove igračice su ta dva seta bila rekreacija, lako su ih dobile praveći već na početku u serijama poena veliku razliku.

Treneri Srema će u narednom periodu morati poraditi na psihičkoj stabilnosti ekipe. Primačka linija jeste veoma mlada ali igračice tog potencijala ne smeju sebi dozvoljavati raspad igre pri svakom većem pritisku protivnika.

Sledeće subote Srem u šesnaestom kolu Super lige Srbije igra na svom terenu protiv trenutnog lidera na tabeli ekipe Železničara iz Lajkovca. Biće to prilika da Sremice protiv najjače ekipe u ligi pokažu da mogu pružiti i više nego što su pružile na ovoj utakmici.

Partizan Sokerbet – Srem 3:0 (26:24, 25:12, 25:13) 76:49

OК Partizan: Božović, Drobnjak, Jakić, Dedijer, Zubac, Кrulj, Mitrović, Gajić, Vukomanović, Đukanović, Tomić, trener Zakoč Darko

Srem: Mihajlović, Stanojević, Tadić, Gaćeša, Egić, Lukić, Jeković, Danilović, Dragović, Antić, Berbatović, trener Mirjana Musulin, pom. trener Nikola Кapric.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: