• utorak, 9. avgust 2022.
Uručene nagrade najistaknutijim radnicima Policijske stanice Stara Pazova
Društvo | Vesti | Stara Pazova
0 Komentara

Uručene nagrade najistaknutijim radnicima Policijske stanice Stara Pazova

4. januar 2022. godine

Prošle nedelje u zgradi opštine u Staroj Pazovi na inicijativu lokalne samouprave, predsednik Đorđe Radinović lično uručio nagrade najistaknutijim radnicima u službi Policijske stanice Stara Pazova. Povod je bio održavanje povoljnog stanja opšte bezbednosti građana na teritoriji opštine Stara Pazova.

Prisutnima se obratio i načelnik Policijske stanice u Staroj Pazovi Zoran Lazić, koji navodi da se u ovoj godini znatno smanjio broj krivičnih dela u odnosu na prethodne godine, kao i to da je zadovoljan saradnjom sa opštinom.     

Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović istakao je da ceni rad svih policijskih radnika, kao i to da je bezbednosna situacija u opštini, zahvaljujući njima, na zavidnom nivou. Naveo je da opština Stara Pazova svake godine kupuje deo potrebne opreme policiji kako bi još bolje radili. 

Nagrade su dobile i radnice iz uprave Policijske stanice jer su one zaslužne za to što prvi put ove godine nije bilo gužvi niti čekanja što se tiče izdavanja ličnih dokumenata, što je građanima bilo od velike važnosti.

Izvor/foto: rtvstarapazova.rs

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: