• utorak, 16. april 2024.
U februaru po 20.000 penzionerima
Društvo | Vesti
0 Komentara

U februaru po 20.000 penzionerima

28. januar 2022. godine

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje najavio je danas da 10. februara počinje isplata novčanu pomoći u vrednosti od 20.000 dinara svim penzionerima, invalidima rada druge i treće kategorije invalidnosti i invalidnoj deci.

Isplata pomoći počeće 10. februara za sve one kojima je rešenjem o ostvarivanju prava utvrđen datum korišćenja zaključno sa 31. januarom 2022, bez obzira na datum donošenja rešenja.

Korisnicima koji su pravo ostvarili zaključno sa 31. januarom, a nisu obuhvaćeni isplatom od 10. februara, pomoć će biti isplaćena jednokratno, nakon isplate penzija.

Korisnici koji ispunjavaju uslove, kao i prilikom ranijih isplata novčane pomoći, neće morati da se prijavljuju, već će im novac automatski biti isplaćen.

FoNet

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: