• četvrtak, 22. februar 2024.
Zbog radova na brzoj pruzi Beograd – Stara Pazova do kraja decembra neće raditi levi kolosek
Servis
0 Komentara

Zbog radova na brzoj pruzi Beograd – Stara Pazova do kraja decembra neće raditi levi kolosek

20. decembar 2021. godine

Zbog intenziviranja radova na brzoj pruzi Beograd Centar – Stara Pazova, do kraja decembra od 7 do 17 sati, za saobraćaj će biti zatvoren levi kolosek pruge Beograd Centar – Golubinci, kao i pojedini koloseci u železničkim stanicama Novi Beograd, Zemun, Zemunsko Polje, Batajnica, Nova Pazova i Stara Pazova, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije.

Obaveštavaju da će tokom izvođenja radova na izgradnji brze pruge između Beograd Centra i Stare Pazove, i pored obustave železničkog saobraćaja na pojedinim deonicama, postrojenja kontaktne mreže stalno ili povremeno biti pod naponom, zbog čega upozoravaju da je bilo kakvo kretanje u blizini pruge izuzetno opasno.

rtvstarapazova.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: