• subota, 20. april 2024.
SEDNICA SO STARA PAZOVA: Rada Žugić i naredne 4 godine direkorka CSR, novi odbornici i izveštaj o jesenjoj setvi
Društvo | Vesti | Stara Pazova
0 Komentara

SEDNICA SO STARA PAZOVA: Rada Žugić i naredne 4 godine direkorka CSR, novi odbornici i izveštaj o jesenjoj setvi

10. decembar 2021. godine

Na 15. sednici lokalnog parlamenta bilo je prisutno 42 od 53 odbornika, a predsednica Skupštine Nataša Mićić je na početku obavestila prisutne da je odbornička grupa Aleksandar Vučić – Za našu decu predala obaveštenje o izmenama u sastavu: umesto Dušana Krndije, Jelene Ivančević i Gorana Jakšića koji su podneli ostavku, novi odbornici ove grupe su Lazo Grabovica, Aleksandar Tukelić i Zoran Ašćerić. 

Većinom glasova je  usvojen Predlog odluke o donošenju izmena i dopuna Plana generalne regulacije naselja Belegiš a na novi četvorogodišnji mandat na funkciju direktora Centra za socijalni rad ponovo imenovana Rada Žugić, diplomirani ekonomista iz Novih Banovaca. 

Razmotren je i usvojen Izveštaj o radu Opštinskog pravobranilaštva za 2020. godinu kao i Informacije Odeljenja za poljoprivredu o izvršenim jesenjim radovima u poljoprivredi na teritoriji opštine Stara Pazova. Jesenja setva je obavljena je 7550 ha a zbog dobre cene pšenice, ove kulture je najviše. 

Imenovan je i novi član Školskog odbora OŠ “Nikola Tesla Novi Banovci”, od strane predstavnika lokalne samouprave. Dopunom dnevnog reda, pred odbornicama su se našli i Predlog odluke o dopuni odluke o dodeljivanju isključivog prava obavljanja delatnosti pružanja usluga na koje se Zakon o javnim nabavkama ne primenjuje i Izmene i dopune Statuta Narodne biblioteke Dositej Obradović, koji su dobili zeleno svetlo.

Odbornička pitanja su se odnosila na nadoknadu troškova poljoprivrednicima za dizel gorivo korišćeno u svrhu ravnanja atarskih puteva i na dugogodšnji problem urušenog kolektora u jednom delu atara.

Izvor/foto: rtvstarapazova.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: