• sreda, 21. februar 2024.
Nove klime za srednjoškolske kabinete
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Nove klime za srednjoškolske kabinete

23. decembar 2021. godine

Deset kabineta koji se nalaze u novom delu srednje Tehničke škole “Milenko Verkić Neša” u Pećincima odnedavno su opremljeni sa novim klima uređajima. Po rečima v.d. direktora Sanje Dujić, 10 klima uređaja donirala je kompanija Tehnogama iz Šimanovaca.

“Izuzetnu saradnju imamo sa kompanijom Tehnogama, koja nam je ovaj put donirala 10 klima uređaja sa ugradnjom i montiranjem. U pitanju su kabineti u novom delu naše škole, u kojima je tokom toplih i sunčanih dana veoma teško održati radnu temperaturu, posebno u informatičkim kabinetima. Inače, kompanija Tehnogama ovakvim donacijama pokazuje izuzetnu društvenu-odgovornost, sa jasnim ciljem da se deci omoguće što bolji uslovi za sticanje znanja kako bi po završetku školovanja ostala da žive u našoj sredini” – rekla nam je Dujić, i dodala da pećinačka srednja škola ima potpisan ugovor sa kompanijom Tehnogama o dualnom obrazovanju, što je, kako je rekla, još jedan od primera kompanije koja brine o svojoj lokalnoj zajednici.

Кompanija Tehnogama iz Šimanovaca dobitnik je Priznanja za društvenu odgovornost Opštine Pećinci za 2019. godinu, a tokom proteklih godina više puta je vrednim donacijama zaslužila ovu nagradu – od opreme za učionice i kompresorske stanice do novih simulatora za mehatroničare.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: