• Monday, 23. May 2022.
IGOR MIROVIĆ: Nastavljaju se ulaganja u Sremski okrug
Društvo | Sremska Mitrovica
0 Komentara

IGOR MIROVIĆ: Nastavljaju se ulaganja u Sremski okrug

7. December 2021. godine

Predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović, potpredsednik i pokrajinski sekretar za zdravstvo, Zoran Gojković, kao i pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Dane Basta, boravili su danas u radnoj poseti Sremskoj Mitrovici.

Predstavnike AP Vojvodine dočekali su predstavnici lokalne samouprave, na čelu sa gradonačelnicom Svetlanom Milovanović, izrazivši zadovoljstvo dosadašnjom, ali i budućom saradnjom lokalnog i pokrajinskog nivoa vlasti.

Obišavši prostorije Opšte bolnice, Mirović je istakao da je u ovu ustanovu u proteklih pet godina Pokrajina uložila više od 230 miliona dinara, kada je reč o nabavkama nove medicinske opreme, dodavši da je u toku priprema projektne dokumentacije za rekonstrukciju i dogradnju bolničkog kompleksa.

Predstavnici Pokrajinske vlade obišli su i radove na potpunoj rekonstrukciji fiskulturne sale u Osnovnoj školi “Jovan Popović”, vredne oko 100 miliona dinara, kao i potpuno rekonstruisano tzv. “Partizanovo” igralište u okviru Sokolskog doma.

Mirović je podsetio i na to da je Pokrajinska vlada od 2016. godine kontinuirano investirala u projekte u Sremskom okrugu, poput industrijskih zona i lokalne putne infrastrukture, te je najavio da će ulaganja biti nastavljena i u narednoj godini.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: