• subota, 18. maj 2024.
Dan oslobođenja Opštine Šid
Vesti
0 Komentara

Dan oslobođenja Opštine Šid

7. decembar 2021. godine

Danas je na gradskom groblju polaganjem venaca i molebanom za pale borce u Drugom svetskom ratu obeležen Dan oslobođenja Šida.

Vence su na spomen-obeležje položili predsednik opštine Šid Zoran Semenović i predsednik SO Šid Tihomir Stamenković sa saradnicima, kao i predstavnici opštinskog, pokrajinskog SUBNOR-a, ambasade Ruske federacije, udruženja Srpsko – ruskog prijateljstva, SPS-a i SUBNOR-a iz Bijeljine.

Recitalom su počast palim građanima šidske opštine odali pesnici Đurica Edelinski i Slobodan Cvitković.
Nakon toga predsednik SO Šid Tihomir Stamenković položio je venac na spomen – ploču na zgradi Кulturno obrazovnog centra u Šidu.

Predsednik opštine Šid Zoran Semenović povodom Dana oslobođenja Šida ugostio je u Кabinetu prvog sekretara ambasade Ruske Federacije u Srbiji Igora Кiseleva i predsednika SUBNOR-a Vojvodine Jovu Baroševića koji je u ime Saveza boraca uručio predsedniku Semenoviću priznanje za doprinos i za zalaganje u radu pomenute organizacije.

sid.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: