• subota, 20. april 2024.
Čišćenje divlje deponije u Klenku
Vesti
0 Komentara

Čišćenje divlje deponije u Klenku

2. novembar 2021. godine

Azerbejdžanska kompanija Azvirt, angažovana na izgradnji novog auto – puta Novi Sad – Ruma – Šabac, odlučila je da konkretnim, ličnim primerom ukaže na važnost društveno odgovornog poslovanja.

Naime, kompanija Azvirt je zajedno sa podizvođačima na izgradnji auto-puta, krenula u besplatnu akciju čišćenja divlje deponije u Кlenku, koja se nalazi tik uz put M-21.

Inicijativu Saveta MZ Кlenak i lokalne samouprave su rado podržali, kaže Vladan Vulić, član Saveta MZ Кlenak i dodaje da je ova divlja deponija specifična iz razloga što se nalazi pored magistralnog puta M-21, te da mahom smeće bacaju nesavesni građani koji nisu sa teritorije naše opštine.

“Zahvaljujemo se kompaniji Azvirt što su preduzeli konrektnu akciju, i to besplatno, da očiste divlju deponiju nastalu za vrlo kratko vreme. Pokazali su delom da imaju sluha za lokalne stvari i da su spremni da pomognu u rešavanju problema”, rekao je Vulić.

Opština Ruma je pored postavljanja eko tabli uputila i apel građanima da smeće odlažu na propisanim mestima kako bi posao olakšali komunalnim službama, ali pre svega u svrhu zaštite životne sredine.

ruma.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: