• sreda, 24. april 2024.
Održani Miholjski susreti sela
Društvo | Reportaža
0 Komentara

Održani Miholjski susreti sela

25. oktobar 2021. godine

U cilju afirmacije ruralnih područja, kao i očuvanja tradicije ovih krajeva, u Bešenovu su proteklog vikenda, u organizaciji mitrovačke lokalne samouprave i uz finansijsku podršku Ministarstva za brigu o selu, održani “Miholjski susreti sela”.

Na platou ispred Mesne zajednice, okupili su se predstavnici deset mitrovačkih sela, za koje je organizovan prilično bogat kulturno-umetnički program.

Manifestaciju je otvorila direktorka lokalne Agencije za ruralni razvoj, Dušica Pavlović, a predstavnice udruženja žena koje su na štandovima izložile svoje rukotvorine obišli su ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, kao i gradonačelnica Svetlana Milovanović sa saradnicima.

Pored izbora za najlepši štand, žene su se takmičile u pikadu, dok su muškarci nadvlačili konopac i takmičili se u oranju. Za zabavu su bili zaduženi glumac Vladimir Balašćak, kao i učenici OŠ “Jovan Popović” iz Bešenova.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: