• četvrtak, 18. jul 2024.
Novi pešački most neuporedivo bezbedniji
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Novi pešački most neuporedivo bezbedniji

13. oktobar 2021. godine

Predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić posetio je nedavno Brestač i tom prilikom je sa predsednikom Saveta Mesne zajednice Branislavom Kovačevićem obišao novi pešački most koji je izgrađen na kanalu koji deli ulice Lazara Krompića i Čelikova.

Kovačević je naglasio da je stari most bio u oronulom stanju i da je postojao rizik od urušavanja, te da je novim pešačkim mostom rešen jedan od gorućih problema u naselju, posebno za stanovnike Čelikove ulice.

„Ovaj most je jedina pešačka veza između Čelikove ulice i ostatka naselja, koju stanovnici ove ulice svakodnevno koriste. Stari most je posebno predstavljao rizik za decu koja tim putem svakodnevno idu u školu i vraćaju se iz škole. Novi most je širi od starog i ima zaštitnu ogradu, što ga čini neuporedivo bezbednijim“ – rekao je Kovačević.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: