• petak, 19. april 2024.
Rotari klub u Staroj Pazovi dodelio dronove školama na teritoriji opštine
Vesti | Stara Pazova
0 Komentara

Rotari klub u Staroj Pazovi dodelio dronove školama na teritoriji opštine

30. septembar 2021. godine

U maloj sali Bele zgrade predstavnici Rotari Srbije i guverner Rotari distrikta 2843 Zorica Jestrović u toku jučerašnjeg dana su uručili dronove za osnovne škole iz Stare Pazove koji su deo projekta Rotari Srbija sa Ministarstvom prosvete pod nazivom ”Za lepšu školu”.

Već ranije, početkom septembra, održana je obuka za nastavnike informatike i tehničkog obrazovanja koji rade sa petim i šestim razredima na kojoj je istaknut značaj ove letelice.

Dronove su preuzeli direktori osnovnih škola a akciju realizovanu na nivou cele Republike, u okviru koje je podeljeno 9 dronova školama sa teritorije Staropazovačke opštine, podržalo je Ministarstvo prosvete kao i lokalna samouprava.

rtvstarapazova.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: