• petak, 1. mart 2024.
Zaraženi u porastu treći dan zaredom
Vesti
0 Komentara

Zaraženi u porastu treći dan zaredom

12. avgust 2021. godine

Prema podacima Štaba za vanredne situacije opštine Pećinci, u poslednja tri dana registrovana su četiri slučaja infekcije korona virusom, a broj aktivnih slučajeva porastao je na 14.

„Ovo nisu alarmantne brojke, ali su svakako upozoravajuće. Štab za vanredne situacije još uvek ne pooštrava mere zaštite od širenja infekcije, ali svakodnevno pratimo situaciju i ukoliko dođe do ozbiljnijeg porasta broja zaraženih razmatraćemo pooštravanje mera. Za sada apelujemo na građane da se pridržavaju mera koje su na snazi i da se oni građani koji se još uvek nisu vakcinisali vakcinišu, kako bismo u što većoj meri smanjili mogućnost širenja zaraze u našoj sredini“ – poručio je predsednik opštine Pećinci i komandant pećinačkog Štaba za vanredne situacije Siniša Đokić.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: