• četvrtak, 29. februar 2024.
Vesti
0 Komentara

Poziv na dobrovoljno služenje vojnog roka

11. avgust 2021. godine

Ministarstvo odbrane Republike Srbije i Vojska Srbije pozivaju sve zainteresovane građane da se jave na dobrovoljno služenje vojnog roka.

Interesovanje za dobrovoljno služenje vojnog roka naročito je prisutno među mladima koji nameravaju da stupe u profesionalnu vojnu službu.

Poboljšanje uslova rada i životnog standarda pripadnika Vojske, značajna ulaganja u savremeno naoružanje i opremu, te mogućnosti profesionalnog razvoja i usavršavanja doprineli su tome da u očima mnogih mladića i devojaka sistem odbrane postane poželjan ambijent za ličnu i profesionalnu afirmaciju.

Javni oglas za dobrovoljno služenje vojnog roka stalno je otvoren, a informator o dobrovoljnom služenju vojnog roka možete preuzeti ovde.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: