• četvrtak, 28. mart 2024.
Osumnjičen za tešku krađu
Vesti | Ruma
0 Komentara

Osumnjičen za tešku krađu

27. avgust 2021. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi, intenzivnim radom, rasvetlili su tešku krađu, dva pokušaja teške krađe i krađu i uhapsili S. Z. (18), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

Sumnja se da je, 23. avgusta, na području Rume provalio u jednu trgovinsku radnju i ukrao cigarete čija se vrednost procenjuje na oko 50.000 dinara, kao i osam sim kartica.

Takođe se sumnja da je tokom avgusta iz jednog ugostiteljskog objekata ukrao novac, kao i da je pokušao da provali u još dve trgovinske radnje.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: