• sreda, 17. jul 2024.
Mitrovčani uspešni u Kraljevu
Sport
0 Komentara

Mitrovčani uspešni u Kraljevu

9. avgust 2021. godine

Tokom vikenda u Kraljevu je održano prvenstvo Srbije za mlađe juniore na kom je nastupilo pet članova AK „Srem“ a bilans je jedna zlatna, jedna bronzana medalja, dva četvrrta i jedno deseto mesto.

Andrej Joksimović je u trci na 2000m sa preprekama jednom samouverenom i hrabrom trkom stigao do pobede rezultatom 6:27,32. Bez većih problema je izdržao prvi deo trke sa dosta promena da bi se nakon 1000m odvojio i solo završnicom potvrdio zlato.

Teodora Samac je vodila veliku borbu u bacanju koplja (500g) i hicem u poslednjoj seriji od 39,54m obezbedila sebi bronzanu medalju u ozbiljnoj konkurenciji.

Drljača Siniša je u bacanju koplja (700g) bio nadomak medalje, 45cm ga je delilo od bronze ali 45,80m ipak nije bilo dovoljno. Mila Miljković je takođe morala da se zadovolji četvrtom pozicijom u disciplini bacanje kladiva (3kg) koje je dobacila do daljine od 37,76m. Milana Simić je u skoku u dalj bila deseta sa skromnih 5,18m.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: