• sreda, 21. februar 2024.
FK “Sloga” pobednik turnira u Erdeviku
Sport
0 Komentara

FK “Sloga” pobednik turnira u Erdeviku

2. avgust 2021. godine

U Erdeviku je tokom proteklog nedelje održan tradicionalni fudbalski turnir FK “Sloga”. Na ovogodišnjem turniru pored organizatora i domaćina “Sloge” učestvovali su fudbalski klubovi “Radnički” iz Sremske Mitrovce, “Budućnost” iz Salaša Noćajskog i “Hajduk” iz Divoša.

Prvog dana turnira u četvrtak, 29. jula u prvoj utakimici su se sastali “Radnički” i “Hajduk”. U regularnom vremenu susret je završen bez pobednika, rezultatom 2:2, tako da se pristupilo izvođenju penala u kojima su uspešniji bili Divošani. Posle izvođenja penala rezultat je glasio 4:5. Ukupno 6:7.

U drugoj utakmici su se sastali domaća “Sloga” i “Budućnost”. Utakmica je završena pobedom fudbalera “Sloge” rezultatom 4:2.

Utakmica za treće mesto odigrana je u subotu, 31. jula kada su snage odmerili “Radnički” i “Budućnost”, a završena slavljem Salaščana koji su ostvarili ubedljivu pobedu rezultatom 4:0.

U finalnoj utakmici sastali su se “Sloga” i “Hajduk”, a pobedu je odnela domaća ekipa i to rezultatom 1:0.

Za najboljeg igrača turnira je proglašen Miloš Džibrić (“Sloga”), najbolji golmaan je Vladimir Vuković (“Hajduk”). Za najboljeg strelca proglašen je Miša Mačvanski (“Sloga”) i svi oni su nagrađeni novčano i pohvalnicama.

Lazar Pavković

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: