• subota, 20. april 2024.
Uređene „Vejkina“ i „Tošina“ plaža
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Uređene „Vejkina“ i „Tošina“ plaža

6. jul 2021. godine

Upravo kako je i najavljeno, kada je reka Sava pala ispod određenog nivoa vodostaja, pristupilo se uređenju dve plaže u Mačvanskoj MItrovici. Reč je o takozvanoj „Tošinoj“ plaži smeštenoj preko puta Osnovne škole „Dobrosav Radosavljević Narod“ i „Vejkinoj“ plaži smeštenoj nedaleko od nekadašnjeg starog mosta.

„Iz godine u godinu, a ni ova nije izuzetak, u saradnji sa Vodoprivrednim društvom „Sava“ iz Šapca uredili smo naše plaže. Radovi su obuhvatali skidanje gornjeg sloja mulja koji se navukao tokom prethodnog perioda, ravnanje peska koji reka prirodno nanosi na naše plaže, kao i uklanjanje rastinja – kratko je ovim povodom rekao predsednik Mesne zajednice Mačvanska Mitrovica Miloš Кovač.

On je podsetio da se radi o divljim plažama i da zbog toga na njima ne može da se uradi puno toga u smislu opremanja, kao ni da se organizuju spasilačka i služba zdravstvene zaštite.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: