• sreda, 21. februar 2024.
Prijava za vaučere za odmor
Vesti
0 Komentara

Prijava za vaučere za odmor

5. jul 2021. godine

Prijavljivanje zainteresovanih građana i podnošenje dokumentacije za novih 30.000 vaučera za odmor u Srbiji, počeće 6. jula, saopštila je danas Pošta Srbije.

Od početka godine, kroz ovu podsticajnu meru, Vlada Srbije je uložila 600 miliona dinara u srpski turizam, raspodelom 120.000 vaučera u dva ciklusa.

Prošle nedelje, izdvojeno je dodatnih 150 miliona dinara za novih 30.000 vaučera za odmor na domaćim destinacijama u iznosu od 5.000 dinara sa 2.000 ugostiteljskih objekata u ponudi.

Pošta Srbije obezbeđuje i dostavu vaučera na kućne adrese korisnika u vidu vrednosnih pisama, dok se korisnici pozivanjem Kontakt centra Pošte Srbije na broju 0700 100 300 mogu informisati o statusu svojih prijava i uslovima korišćenja vaučera.

Najtraženije destinacije do sada su bile Sokobanja, Zlatibor, Vrnjačka Banja, Sijarinska Banja, Ribarska Banja, Gornja Trepča, Divčibare, Kopaonik, Banja Vrujci i  Banja Koviljača, saopštila je Pošta Srbije.

FoNet

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: