• četvrtak, 25. april 2024.
Prhovo za vikend proslavlja seosku slavu
Vesti | Pećinci
0 Komentara

Prhovo za vikend proslavlja seosku slavu

16. jul 2021. godine

Savet mesne zajednice Prhovo je, uz podršku Opštine Pećinci i pećinačkog Kulturnog centra, pripremio prigodan program obeležavanja seoske slave 17. i 18. jula.

U subotu, 17. jula, od 13.00 časova, na školskim terenima će biti održana Kotlićijada, a najmlađi će, od 19.00 časova, imati priliku da uživaju u predstavi za decu koja će biti odigrana u dvorištu predškolske ustanove.

U 9.00 časova u nedelju, 18. jula, počinje lovačka šicara na strelištu Lovačkog društva Prhovo, a od 11.00 časova predstavnici Saveta mesne zajednice Prhovo i pećinačke lokalne samouprave položiće vence na spomenike palim borcima i žrtvama oba svetska rata. Od 18.00 časova biće odigrana revijalna utakmica između domaćeg FK „Mladost 1935“ i gostiju iz FK „Kupinovo“.

Izvor/foto: pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: