• četvrtak, 29. februar 2024.
OPREZ!!! RADOVI NA PUTEVIMA!
Servis
0 Komentara

OPREZ!!! RADOVI NA PUTEVIMA!

13. jul 2021. godine

Iz Javnog preduzeća „Putevi Srbije“ obaveštavaju vozače o sledećim radovima:

-Na Auto-put E-70 Batrovci-Кuzmin, u smeru ka Кuzminu do 30.7.2021. godine, u toku svetlog dela dana vršiće se radovi na zameni zaštitne ograde. Za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

-Inđija-Novi Slankamen do 31.7.2021. godineu toku svetlog dela dana vršiće se radovi na rekonstrukciji kolovoznog zastora. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem.

-Auto-put E-70, petlja Pećinci – petlja Šimanovci, radovi na redovnom održavanju sigurnosne zaštitne ograde, u srednjem pojasu, u smeru ka Beogradu produžavaju se do 31.7.2021. godine, od 7 do 18 časova. Za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka u toku svetlog dela dana, a saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: