• sreda, 21. februar 2024.
Korak dalje ka rešavanju problema gradske depoije u Rumi
Vesti | Ruma | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Korak dalje ka rešavanju problema gradske depoije u Rumi

14. april 2021. godine

Sremska Mitrovica- U Sremskoj Mitrovici protekle nedelje održan je trojni sastanak povodom priključenja Rume na sistem regionalne deponije „Srem-Mačva“ kod Jarka, deponije na kojoj otpad odlažu Gradovi Sremsma Mitrovica i Šabac. Sastanku su prisustvovali gradnačelnica Sremske Mitrovice, Svetlana Milovanović, gradonačelnik Šapca, Aleksandar Pajić i predsednik Opštine Ruma, Slađan Mančić, kao i direktori JP „Komunalac“ Ruma  i Regionalne deponije „Srem-Mačva“.  Tema razgovora u mitrovačkoj Gradskoj kući bilo je priključenje Rume Regionalnoj deponiji “Srem – Mačva”.

Na sastanku su dogovoreni konkretni koraci ka priključenju Rume na regionalnu deponiju, kao i standardi koji moraju da se ispune da bi se smeće na adekvatan način odvozilo i deponovalo na istu. Tome su prethodile odluke oba gradska parlamenta i u Šapcu i u Sremskoj Mitrovice, kao i rumska odluka o pripajanju Javnog preduzeća „Komunalac“ na regionalnu deponiju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: