• utorak, 23. april 2024.
KONKURS AGENCIJE ZA RURALNI RAZVOJ: Za udruženja građana 2 miliona dinara
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti | Poljoprivreda
0 Komentara

KONKURS AGENCIJE ZA RURALNI RAZVOJ: Za udruženja građana 2 miliona dinara

21. mart 2024. godine

Agencija za Ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica raspisala je Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za finansiranje aktivnosti udruženja građana u 2024. godini.

Prema rečima Marine Maksimović v.d. direktora Agencije u konkurs je namenjen isključivo udruženjima koja obavljaju delatnost u vezi sa ruralnim razvojem, odnosno unapređenjem poljoprivredne proizvodnje.
Ukupan iznos sredstava koji se dodeljuje po konkursu je 2 miliona dinara, a ista se mogu koristiti za različite namene kao što su troškovi zakupa prostora udruženja, troškovi projektnih aktivnosti vezani za unapređenje komunalne,socijalne, i ekološke infrastrukture, zatim troškovi izdavanja, štampanja i distribucije časopisa, izrade softvera i veb sajta udruženja, štampanja reklamnog materijala, učešća na sajmovima, organizovanja manifestacija poljoprivrednog karaktera…

Prijave na konkurs se podnose do 5.aprila. Tekst konkursa, smernice i obrazac prijave mogu se preuzeti na internet stranici Agencije www.arrsm.rs ili u prostorijama Agencije (Svetog Dimitrija br. 6, 22000 Sremska Mitrovica).

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: