• subota, 20. april 2024.
„Fruškovanje 2021“– velika akcija uređenja Fruške gore
Vesti
0 Komentara

„Fruškovanje 2021“– velika akcija uređenja Fruške gore

30. april 2021. godine

Nacionalni park Fruška gora- U sklopu akcije „Fruškovanje 2021“ u četvrtak 29. aprila 2021.god svi zaposleni u JP „Nacionalni park Fruška gora“ (nekima od njih su se priključili i njihovi najmlađi članovi porodice) u susret prvomajskim i uskršnjim praznicima uredili su sve turističke lokalitete kako bi Nacionalni park što lepše dočekao svoje posetioce (farbani su drveni mobilijari na izletištima i putokazne table, uklanjano je smeće iz šume, sa staza i pored puta, posebno duž pravca M-21 i grebenskog puta).

IMG_7852

Akcija koju smo nazvali “FRUŠKOVANjE 2021”traje od 22. aprila do 24.maja 2021.godine, kada se obeležava “Evropski dan parkova” i ovim putem pozivamo sve zainteresovane ljubitelje prirode da nam se priključe kako bi zajednički doprineli da Fruška gora zablista (detaljnije:https://www.npfruskagora.co.rs/cir//cir/fruskovanje-2021/)

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: