• subota, 20. april 2024.
Zamenik gradonačelnice u poseti petnaesthiljaditoj vakcinisanoj Mitrovčanki
Sremska Mitrovica
0 Komentara

Zamenik gradonačelnice u poseti petnaesthiljaditoj vakcinisanoj Mitrovčanki

17. mart 2021. godine

Sremska Mitrovica – Zamenik gradonačelnice Petar Samardžić posetio je danas petnaesthiljaditu vakcinisanu Mitrovčanku, Natašu Kesić, uručivši joj pritom poklon paket vitaminskih suplemenata i kućne medicinske opreme kao znak zahvalnosti za iskazanu odgovornost.

P1000017–  Ovom prilikom bih se zahvalio i njoj i svim Mitrovčanima koji su se do sada vakcinisali. Masovna imunizacija krenula je 9. marta i upravo tog dana je gospodja Kesić primila vakcinu kineskog proizvodjača Sinofarm. Do današnjeg dana u Sremskoj Mitrovici vakcinisano je blizu 20 hiljada stanovnika što, predstavlja nekih 25 odsto populacije. Tu se, naravno, ne zaustavljamo, ali se nalazimo na jednom odličnom putu u formiranju kolektivnog imuniteta. Masovna imunizacija predstavlja veći obuhvat vakcinisanja populacije, što nije presudan faktor. Bitno je što  veći procenat populacije vakcinisati u što kraćem periodu, jer što je veći protok vremena, veće su i šanse da se virus izmeni i teže ga je kontrolisati. Pozvao bih sve naše sugradjane da se što pre vakcinišu i iskoriste prednosti i mogućnosti masovne imunizacije – istakao je Samardžić.

Nataša se na vakcinaciju, kaže, odlučila zbog zaštite svog i zdravlja svojih ukućana i prijatelja. Zahvalivši se lokalnoj samoupravi na znaku pažnje koji je dobila, izrazila je zadovoljstvo organizacijom vakcinacije, te istakla da se nakon vakcinacije oseća dobro.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: