• četvrtak, 29. septembar 2022.
Zamenik gradonačelnice u poseti petnaesthiljaditoj vakcinisanoj Mitrovčanki
Sremska Mitrovica
0 Komentara

Zamenik gradonačelnice u poseti petnaesthiljaditoj vakcinisanoj Mitrovčanki

17. mart 2021. godine

Sremska Mitrovica – Zamenik gradonačelnice Petar Samardžić posetio je danas petnaesthiljaditu vakcinisanu Mitrovčanku, Natašu Kesić, uručivši joj pritom poklon paket vitaminskih suplemenata i kućne medicinske opreme kao znak zahvalnosti za iskazanu odgovornost.

P1000017–  Ovom prilikom bih se zahvalio i njoj i svim Mitrovčanima koji su se do sada vakcinisali. Masovna imunizacija krenula je 9. marta i upravo tog dana je gospodja Kesić primila vakcinu kineskog proizvodjača Sinofarm. Do današnjeg dana u Sremskoj Mitrovici vakcinisano je blizu 20 hiljada stanovnika što, predstavlja nekih 25 odsto populacije. Tu se, naravno, ne zaustavljamo, ali se nalazimo na jednom odličnom putu u formiranju kolektivnog imuniteta. Masovna imunizacija predstavlja veći obuhvat vakcinisanja populacije, što nije presudan faktor. Bitno je što  veći procenat populacije vakcinisati u što kraćem periodu, jer što je veći protok vremena, veće su i šanse da se virus izmeni i teže ga je kontrolisati. Pozvao bih sve naše sugradjane da se što pre vakcinišu i iskoriste prednosti i mogućnosti masovne imunizacije – istakao je Samardžić.

Nataša se na vakcinaciju, kaže, odlučila zbog zaštite svog i zdravlja svojih ukućana i prijatelja. Zahvalivši se lokalnoj samoupravi na znaku pažnje koji je dobila, izrazila je zadovoljstvo organizacijom vakcinacije, te istakla da se nakon vakcinacije oseća dobro.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: