• četvrtak, 18. jul 2024.
Otvoren i robni deo pijace
Društvo | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Otvoren i robni deo pijace

19. mart 2021. godine

Štab za vanredne situacije Grada Sremska Mitrovica, uskladio je donete protivepidemiološke mere propisane od strane republičkog Kriznog štaba i prilagodio ih uslovima u gradu, rekla je danas gradonačelnica Svetlana Milovanović.

Sve mere, odnosno, ograničenja rada određenih privrednih subjekata, kaže, sprovedene su tako da se dužina i broj kontakata među građanima maksimalno smanji, a, tamo gde je to moguće, mere su relaksirane. Tako, od danas je u funkciji i robni deo Gradske pijace, a kompletan spisak mera koje važe u gradu do ponedeljka možete preuzeti ovde: zaključak radno vreme 19 03 2021

Prema rečima komunalnog inspektora Miloša Madžića, tokom od stupanja na snagu novih mera, inspekcija je izvršila ukupno 402 nadzora, a u gradu nisu uočene nikakve nepravilnosti, što znači da se sugrađani pridržavaju propisanih mera. S toga je i došlo do relaksiranja gore pomenutih mera.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: