• sreda, 24. april 2024.
Od sutra vakcinacija za stanovnike svih mitrovačkih sela
Društvo | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Od sutra vakcinacija za stanovnike svih mitrovačkih sela

24. januar 2021. godine

Vakcinacija protiv korona virusa nastaviće se i tokom sledeće nedelje, a vakcioni punktovi biće dostupni stanovnicima svih naseljenih mesta u Sremskoj Mitrovici.

Vakcioni punkt u Bosutu, za stanovnike Sremske Rače i Bosuta, biće otvoren 27. januara. U Manđelosu,  za stanovnike ovog sela, kao i Ležimira i Šišatovca, vakcinacija će se vršiti 28. januara. Za stanovnike Ravnja i Zasavice 1 i 2, vakcioni punkt u Ravnju biće otvoren 29. januara. U Radenkoviću će se vakcinacija vršiti 30. januara.

Takođe, od 26. januara, uspostavljaju se redovni punktovi u zdravstvenim ambulantama u Kuzminu, Martincima, Čalmi (ponedeljak, sreda, petak), Divošu (utorak, četvrtak), Velikim Radincima, Šašincima (ponedeljak, sreda, petak) i Jarku (utorak, četvrtak).

Radno vreme punktova je svakog dana od 8 do 15 časova.

Punktovi u Četvrtoj, Petoj i Šestoj zdravstenoj ambulanti, kao i u Laćarku i Salašu Noćajskom radiće po ustaljenom režimu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: