• četvrtak, 25. april 2024.
Epidemiološka situacija stabilna, za sada bez novih mera
Sremska Mitrovica
0 Komentara

Epidemiološka situacija stabilna, za sada bez novih mera

22. oktobar 2020. godine

Sremska Mitrovica – Gradonačelnica Svetlana Milovanović, obišla je danas mitrovački Zavod za javno zdravlje, u kom se, još od početka pandemije, vrše testiranja na korona virus. U razgovoru sa direktorkom Zavoda dr Nadom Zec Petković i ostalim osobljem, gradonačelnica se upoznala sa epidemiološkom situacijom u gradu i okrugu, kao i sa načinom i uslovima rada, ali i poteškoćama sa kojima se suočavaju zaposleni u ovoj ustanovi.

Kako je bilo reči prilikom obilaska, situacija u gradu, kao i u Sremu, i dalje je povoljna, ali nesigurna zbog broja zaraženih u okolini. U Sremu je trenutno 31 lice zaraženo korona virusom, od čega 10 u Sremskoj Mitrovici.

Novih mera, kaže gradonačelnica, za sada neće biti, ali kako bi situacija i dalje ostala povoljna, potrebno je pridržavati se do sada propisanih mera. U narednom periodu, u zavisnosti od epidemiološke situacije, postupaće se po odlukama Štaba za vanredne situacije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: