• subota, 2. mart 2024.
SREMSKA MITROVICA POMAŽE KIKINDU: SOLIDARNOST NA PRVOM MESTU
Društvo | Sremska Mitrovica
1 Komentar

SREMSKA MITROVICA POMAŽE KIKINDU: SOLIDARNOST NA PRVOM MESTU

23. mart 2020. godine

Štab za vanredne situacije Sremska Mitrovica spremio je pomoć u medicinskim, higijenskim i sanitarnim sredstvima za Grad Kikindu. Pomoć će biti uručena kikindskom Štabu za vanredne situacije, a kako je istakao koordinator mitrovačkog Kol centra i član Štaba za vanredne situacije Petar Samardžić, u ovim danima teških izazova od prvorazrednog su značaja međusobna solidarnost i poštovanje propisanih pravila ponašanja.
– Kikinda je jedno od žarišta Korone u Srbiji, sa teritorije Kikinde je i prva žrtva virusa. Sremska Mitrovica obezbedila je donaciju u vidu dezinfekcionih sredstava, toalet papira, maski, varikina, rukavice i druga oprema. Apelovao bih i na ostale samouprave da budu solidarni, da pomognu sredinama u kojima virus postoji i koja su žarišta njegovog širenja. Na svu sreću, u Sremskoj Mitrovici i Sremu još uvek nemamo evidentirane zaražene, nadamo se da će tako i ostati, a pošto za sada imamo dovoljno opreme za eventualnu pojavu zaraze, to smatram da imamo i dovoljno prostora da pomognemo tamo gde je to najpotrebnije, rekao je Samardžić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na “SREMSKA MITROVICA POMAŽE KIKINDU: SOLIDARNOST NA PRVOM MESTU”

  1. KIkindjanka kaže:

    Hvala vam od srca od veceras aplaudiramo i za vas! Hvala u ime svih kikindjana

Ostavi komentar

%d bloggers like this: