• subota, 20. april 2024.
Otvoren račun za uplatu donacija
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Otvoren račun za uplatu donacija

26. mart 2020. godine

Sremska Mitrovica – Na osnovu inicijative nekoliko privrednih subjekata da pomognu u sprečavanju negativnih posledica epidemije, Štab za vanredne situacije Grada Sremska Mitrovica je doneo naredbu o otvaranju namenskog računa za uplatu donacija u svrhu nabavke medicinske opreme, zaštite ljudi i imovine, pomoći najugroženijim sugrađanima i sprovođenju ostalih mera koje donese Štab. Broj računa za donaciju je 840-5053741-05 (Uprava za trezor), a sredstva će se koristiti namenski, saglasno naredbama Štaba i preporukama donatora.

Pozivamo sve društveno odgovorne kompanije, preduzetnike i privredne subjekte koji su u mogućnosti da pomognu da uplate donaciju, dok traje vanredno stanje.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: