• subota, 20. april 2024.
NAPREDNAJCI PREDALI LISTU: NEDIMOVIĆ PORUČIO-UZ NAS JE BUDUĆNOST MITROVICE
Društvo | Vesti
0 Komentara

NAPREDNAJCI PREDALI LISTU: NEDIMOVIĆ PORUČIO-UZ NAS JE BUDUĆNOST MITROVICE

6. mart 2020. godine

Sremska Mitrovica – Gotovo dve hiljade Mitrovčana dalo je podršku izbornoj listi “Aleksandar Vučić-Za našu decu” koja je danas predata Izbornoj komisiji u Sremskoj Mitrovici. Kako je tom prilikom istakao prvi čovek mitrovačkih naprednjaka Branislav Nedimović, na listi se nalazi 72 posto novih ljudi i čak 50 posto žena.

– Prednost smo dali novim i mladim ljudima, sa fakultetskom diplomom i bez nje, svima koji su pokazali da je radom moguće ostavariti velike ciljeve. Sa nama je danas budućnost Sremske Mitrovice i ako dobijemo dovoljnu podršku Mitrovčana, u narednom periodu nastavićemo tamo gde samo sada stali. Sledi nam ulaganje u infrastrukturu, u kulturu, u one sfere života koje su, usled borbe za radna mesta, možda bile u drugom planu. Mitrovica danas nije isti onaj grad iz 2016. godine i u skladu sa tim smo definisali i ciljeve koje želimo da ostvarimo, rekao je Nedimović.

Rok za proglašenje liste je 24 časa.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: