• nedelja, 19. maj 2024.
I šidskim penzionerima stižu paketi
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

I šidskim penzionerima stižu paketi

26. mart 2020. godine

Šid – Opština Šid uz podršku pokrajinske vlade, a preko pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, obezbediće pakete penzionerima čije su penzije manje od 30.000 dinara mesečno. U paketima koje će dobiti 3.475 penzionera sa teritorije šidske opštine nalaziće se prehrambeni proizvodi, hemija i sredstva za higijenu. Podela paketa počinje za nedelju dana.

Komandant Štaba za vanredne situacije Opštine Šid Zoran Semenović na  konferenciji za novinare se zahvalio građanima što su ozbiljno shvatili situaciju i što se pridržavaju propisanih mera, te istakao da u opštini Šid nema obolelnih od koronavirusa. On je pozvao građane da se za sve dodatne informacije i pomoć obrate na broj telefona 022/712-122.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: