• ponedeljak, 27. mart 2023.
Autobusi dezinfikovani, ugostitelji poštuju propisane mere
Društvo | Vesti
0 Komentara

Autobusi dezinfikovani, ugostitelji poštuju propisane mere

17. mart 2020. godine

Sremska Mitrovica -Mere koje preduzima Gradska uprava za saobraćaj, komunalne i inspekcijske poslove u skladu sa naredbama Štaba za vanredne situacije Grada Sremska Mitrovica povodom vanrednog stanja uvedenog u Srbiji zbog sprečavanja širenja korona virusa bile su i danas zadatak komunalnih inspektora i komunalnih policajaca. U garaži prevoznika “Sirmijumbusa”, kome je povereno obavljanje javnog prevoza, izvršena je dezinfekcija autobusa, a saobraćajni inspektor Dimitrije Vlajnić je tom prilikom izjavio da se tako realizuje jedna od bitnih mera u sprečavanju aktuelne i opasne zaraze . P1010039
-Po preporukama nadležnh mere za suzbijanje ove teške zarazne bolesti je i čišćenje autobusa . Svakodnevno se vrši dezinfekcija kompletne unutrašnjosti vozila – sedišta,rukohvata, vozačkog prostora, podova isličnog. To će se ubuduće sprovoditi-rekao je Vlajić.
Kontrola rada ugostiteljskih objekata od strane resornih inspektora pokazala je da mitrovački ugostitelji poštuju dobijene naredbe vezane za vanrednu situaciju.Kontrolisana je prisutnost gostiju u zatvorenom prostoru, higijena svih prostorija u objektu restorana i konstatovano je poštovanje mere koje su propisane.Takve kontrole su svakodnevne kaže Miloš Madžić, komunalni inspektor.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: