• subota, 18. maj 2024.
Vredna oprema za nastavu fizičkog vaspitanja
Vesti | Ruma
0 Komentara

Vredna oprema za nastavu fizičkog vaspitanja

3. februar 2020. godine

Buđanovci-Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Vladimir Batez posetio je Osnovnu školu „Nebojša Jerković“ Buđanovci, koja je putem konkursa resornog sekretarijata dobila opremu za nastavu fizičkog vaspitanja. Oprema se u školi koristi oko mesec i po dana, a poseta pokrajinskog sekretara bila je prilika da učenici prikažu kako je koriste tokom nastave. Radi se o rekvizitima i gimnastičkim spravama vrednim oko 870.000 dinara.

-Cilj i razlog ove posete je obilazak škole i zajednička realizacija projekta opremanja rekvizitima za nastavu fizičkog vaspitanja školu u Buđanovcima. Zahvaljujem se predstavnicima Opštine Ruma na svim projektima koje smo zajednički realizovali na teritoriji Opštine Ruma. Mnogo škola je dobilo podršku Pokrajinskog sekretarijata, a konkretno ovde u Buđanovcima škola je opremljena rekvizitima nastavu fizičog u vrednosti od 870.000 dinara, što nije jedini projekat koji je odobren iz Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, rekao je Batez u Buđanovcima.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: