• nedelja, 14. april 2024.
“Noćni vukovi” u Sremskoj Mitrovici
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

“Noćni vukovi” u Sremskoj Mitrovici

20. mart 2018. godine

U okviru devetodnevne rute “Ruski Balkan”, ruski bajkeri “Noćni vukovi” posetili su danas Sremsku Mitrovicu gde su ih na platou kod Carske palate dočekali mitrovački i sremski bajkeri.

Motociklisti iz Rusije obišli su lipe koje su pre dve godine posadili na plaotu iza zgrade Muzeja Srema u Sremskoj Mitrovici i spomen ploču postavljenu u znak sveslovenske solidarnosti i jedinstva.

U okviru rute “Ruski Balkan”, članovi ove bajkerske grupe preći će maršrutu od 2.000 kilometara koja obuhvata: Beograd – Novi Sad – Frušku Goru – Bijeljinu – Brčko – Banjaluku – Doboj – Valjevo – Čačak – Kruševac – Niš – Belu Palanku – Ćupriju – Jagodinu – Kragujevac – Belu Crkvu – Beograd.

Kako je najavljeno, oni bi danas trebalo da stignu u Bijeljinu, odakle će otići za Brčko, a u sredu bi trebalo da stignu u Banjaluku.

U Doboju bi trebalo da borave 22. marta, odakle će se vratiti za Srbiju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: