• petak, 29. mart 2024.
Prijava mališana od kuće
Vesti | Ruma
0 Komentara

Prijava mališana od kuće

12. decembar 2019. godine

Ruma- I rumski vrtići u narednoj 2020.godni ući će u sistem e-portala, što znači da će roditelji moći svoje mališane da upisuju od kuće. Ovo je deo plana i programa Ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje „Poletarac“ za 2020.godinu koji je usvojen na sednici Opštinskov veća u Rumi.

-Ono što je novo, od ove radne godine ćemo preći na prijavu za e-vrtić, preko e-portala. To je nešto novo za sve ustanove, tako da ćemo i mi ući u taj sistem rada, što će nam poboljšati rad, kako nama, tako i roditeljima. Oni više  neće morati da prikupljaju sva dokumenta koja moraju da donose na upis, nego će moći od kuće direktno da šalju preko e-portala, rekao je Radoslav Mašić, direktor UPVO „Poletarac“ Ruma.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: